Geselecteerd voor Making Movies!

n1724269522_1658

Ik stuurde vorige maand een selectie van onze filmpjes naar Making Movies, een filmfestival voor jonge filmmakers. 5 van onze filmpjes werden geselecteerd: Er is een Kindeke (lagere graad Wetteren), Verstoppertje (lagere graad Massemen), Sterrenstorm (lagere graad Wetteren), Op glad ijs (lagere graad Berlare) en Survival of the Smartest (middelbare graad Wetteren).

De films worden op groot scherm vertoond op donderdag 5 november in cultureel centrum De Markten in Brussel vanaf 11u. De leeftijdscategorieën lagere graad en middelbare graad worden in aparte vertoningen opgedeeld waarbij de jongste filmmakers eerst aan de beurt komen. Iedereen is uiteraard welkom om te komen kijken en supporteren!

>> bekijk het programma op de site van Making Movies

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *