2de prijs op Making Movies

voorstelling selectie in film-plateau

‘Een wandeling door het werk van Raveel’ wint de 2de prijs op het Making Movies festival in de categorie -12. Michiel en Dries mochten persoonlijk de prijs in ontvangst nemen. Proficiat aan de winnaars Nele en Tine Pillaert, Michiel De Wispelaere, Ashley Heyman, Dries Matthijs, Marte Goossens en Mensterlie Van Laere en de makers van de geselecteerde filmpjes. We zagen een heel diverse en inspirerende selectie van hoog niveau.
Hartelijk dank aan de mensen van Jekino, de jury en aan alle leerlingen en sympathisanten die aanwezig waren.
Wij zijn alweer volop bezig aan de films voor volgend jaar!

Bekijk de foto’s hier
www.makingmovies.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *