Gif it up!

De middelbare graad beleefde dolle pret met het deelnemen aan de animated gif competitie van het Blik creative network evenement. De opdracht: maak een korte animatie in het .gif-bestandsformaat niet langer dan 15 seconden. Het Blik creative network evenement is er voor alle animatieprofessionals en -liefhebbers en vindt plaats op zaterdag 15 november in de Sphinx cinema in Gent/ Meer info op de site www.blikcreative.be

Hier onze inzendingen:

Lavinia Maegerman

Lavinia Maegerman

Lynn-De-Sadeleir

Lynn De Sadeleir

Iris depla

Iris Depla

pauline fiers

Pauline Fiers

Reinout Van Der Straeten Reinout Van Der Straeten 2

Reinout Van Der Straeten

Karel Vercruysse Karel Vercruysse (2) Karel Vercruysse (3)

Karel Vercruysse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *