Lichtgraffiti

Een compilatie van experimenten met lichttekeningen van de lagere, middelbare en hogere graad

Groepswerk van:

Lucca De Mot, Briek Janssens, Anaïs Medaer, Aiko Roggeman, Aagje Van Raemdonck, Tristan Verhoeven, Jana Den Haese, Jan De Vylder, Lukas Filip, Siggi Henquinet, Jarne Smet, Ruben Windels, Loïc Boterdaele van de Middelbare Graad.

Niels Stragier, Jelle Defour, Sarah De Gelder, Josephine De Laender, Elias Depaemelaere, Cyriel De Wispelaere, Connor Gomez, Morgan Humphries, Simon Jacobs, Floris Maes, Leila Maes, Liv Martens, Lars Michiels, Nina Rogiers, Tobe Rosseel, Kato Temmerman, Thomas Temmerman, Lubbe Verhelst en Artyom Yermazyan van de Lagere Graad.

David Geertsma, Gilles Allaert en Sare Vyncke van de Hogere Graad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *